Nieuwsbrief

Schilderij Lou Thissen

Beeldend kunstenaar Lou Thissen steunt het evenement WalktosurVIEve van Stichting GinkGo Parkstad door een schilderij beschikbaar te stellen van een karakteristiek stukje Limburg. Het wandelevenement vindt plaats op 10 en 11 juni 2023 in het Kerkraadse stadspark.
Het kunstwerk vertolkt het fraaie uitzicht vanuit een keukenraam over de Eperheide. Het werk is geïnspireerd op een interviewreeks met bekende Limburgers in het boek Thuis in Limburg, waarbij de makers Lou Thissen en Fred Sochacki zich lieten inspireren door hun verhalen over en in hun woonomgeving.

Biedingen op het schilderij kunnen worden gedaan via MarktplaatsDe vraagprijs bedraagt 4500 euro.  Bieden kan vanaf 2500 euro.

Stichting GinkGo Parkstad, opgericht naar aanleiding van het enkele jaren geleden opgedoekte KWF Samenloop Voor Hoop Landgraaf, gelooft dat ieder mens de juiste behandeling en het juiste medicijn tegen kanker verdient. We zien het dan ook als onze missie om iedereen in de strijd tegen kanker die steun te bieden die zo hard nodig is.

De middelen om dit te bereiken brengen we bij elkaar met een tweedaags wandelevenement, aangevuld met onder andere optredens, amusement, demonstraties en braderieën
Met de opbrengst van deze activiteiten ondersteunen we het onderzoek naar de bestrijding van kanker binnen onze eigen regio.
Kijk voor meer informatie over WalktosurVIEve op www.ginkgoparkstad.nl

Nieuwsbrief Mei

Nieuwsbrief April

Nieuwsbrief Maart