Alle teams

Deze pagina wordt wekelijks geupdate.

Achilles-Top

Teamleden: Nicole Angerer – John Paulissen – Linda Moers – Peggy Krützer – Paola Esser – Wilma Janssen – Hub Janssen

Waarom lopen wij mee
Ons team team bestaat uit 5 leden van Atletiekvereniging Achilles-Top, en 2 partners lopen mee. We lopen mee om te strijden tegen kanker. Iedereen kent wel iemand die overleden is aan kanker, ertegen strijdt of deze vreselijke ziekte heeft overleefd. Samen staan wij sterk, en graag ondersteunen wij dit goede doel door mee te doen!

Donatie tot nu toe € 165,-

Berthie

Teamleden: Jolanda Grosseibl – Hans Grosseibl – Whitney Grosseibl

Waarom lopen wij mee
????

Donatie tot nu toe € 70,-

Boekhandel Deurenberg & Leesclubs

Teamleden: Angie Buist – Lea Dortants – Jo Dortants – John Engelen – Karin Fisher – Lucienne Hermans – Hans Hermans – José Dirks – Wil Dirks – Jari Heijnen – Carolijn Hanneman – Harald Hanneman – Thea Hanneman – Caro Charlier – Marc Charlier – Carla Paffen – Roger Hermans

Waarom lopen wij mee

Op zondag 11 juni zal een team bestaande uit leesclubleden en medewerkers van Boekhandel Deurenberg deelnemen aan de WalktoSurVIEve en wij nodigen iedereen uit om ons te steunen in deze belangrijke missie.

Kanker treft helaas velen van ons, direct of indirect. Het is een ziekte die levens verandert, families verscheurt en hoop in onzekerheid doet vervagen. Maar samen kunnen we het tij keren. Door deel te nemen aan deze sponsorloop willen wij niet alleen geld inzamelen, maar ook bewustzijn creëren en steun bieden aan degenen die deze strijd elke dag voeren.

De motivatie achter onze deelname komt voort uit allerlei persoonlijke ervaringen. Van dichtbij hebben wij gezien hoe kanker levens kan veranderen en hoop kan vervagen. Het heeft ons geïnspireerd om actie te ondernemen en een positieve impact te hebben op het leven van anderen. Wij geloven dat elke stap die wij tijdens deze sponsorloop zetten, elke euro die wij inzamelen, en elk gesprek dat wij voeren over kankerbestrijding, een stap voorwaarts is in de richting van hoop, genezing en overwinning. Maar dit kunnen wij niet alleen. Wij hebben jullie hulp nodig. Jullie steun, hoe groot of klein ook, zal een directe bijdrage leveren aan kankeronderzoek, behandelingen en ondersteuning voor degenen die getroffen zijn door deze ziekte. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van mensen en hoop brengen waar het zo hard nodig is.

Dus, wij roepen jullie op om ons te steunen in deze sponsorloop voor kankerbestrijding. Laten we samenlopen, niet alleen als individuen, maar als een gemeenschap die vastbesloten is om de last van kanker te verlichten. Laten we hoop verspreiden, levens redden en een wereld creëren waar kanker geen greep meer heeft op onze dierbaren.

Dank jullie wel alvast voor jullie steun, liefde en vrijgevigheid.

Samen kunnen we het verschil maken.

Donatie tot nu toe € 802,-

Carpe Diem

Teamleden: Bianca Schings-Dautzenberg – Evelyn Vannuys-Smeets – Stan Vannuys – Lars Vannuys

Waarom lopen wij mee

Onze teamleden Bianca en Evelyn zijn helaas zelf geconfronteerd met de akelige ziekte die kanker heet. Bianca kreeg in 2018 de diagnose schildklierkanker te horen en bij Evelyn werd in 2015 een hersentumor ontdekt. Ze weten beide dan ook als geen ander welke impact het heeft als je een dergelijk bericht te horen krijgt en hoe onzeker de toekomst dan is. Vandaar ook de teamnaam Carpe Diem. Want je moet genieten van elke dag die je gegund is. Een toekomst is helaas niet vanzelfsprekend. 

Verder heeft het goede doel waar dit jaar geld voor wordt opgehaald te maken met darmkanker. Ook daarmee zijn we niet onbekend, want zowel de schoonvader van Evelyn als haar oom hebben deze diagnose te horen gekregen en hebben beide helaas het gevecht met deze ziekte verloren. 

We zijn dan ook zeer gemotiveerd om op 10 en 11 juni a.s. te wandelen voor dit goede doel en hopen zoveel mogelijk gelden hiervoor op te halen. 

Donatie tot nu toe € 711,-

D’r Koffieklatsch Kloeb

Teamleden: Angela Plak-Coelingh – Franklin Plak – Karin Nijssen-Rutten – John Nijssen

Waarom lopen wij mee

Zoals bij zovelen zijn de leden van ons team ook geconfronteerd met kanker in hun omgeving. Als team hebben we onze lieve vriendin verloren. Ook binnen de familie en vrienden- en kennissenkring zijn er mensen weggevallen en momenteel strijden er nog enkelen tegen deze ziekte. Gelukkig hebben we ook een “survivor” in ons midden. Piet, de vader van Angela, verheugt zich om als eregast mee te lopen op 10 en 11 juni a.s.

En dat is voor ons een enorme stimulans om ook mee te lopen. Piet (88 jaar) is er nog omdat hij goed geholpen kon worden. Nu kunnen we nog steeds lekker samen gaan koffiedrinken, waar hij zo van geniet. Dat gunnen we iedereen die geconfronteerd wordt met kanker. Een behandeling met zicht op herstel en je dan goed genoeg te voelen zodat je weer kunt genieten van het leven.

We gaan lopen en maken kleine cadeaukaartjes om te verkopen en willen zo ons steentje bijdragen aan die wens.

Donatie tot nu toe € 60,-

De gezellige ladies

Teamleden: Fia Schetgens – Lies Römkens – Marian Habets

Waarom lopen wij mee
????

Donatie tot nu toe € 45,-

De Kraanvogels

Teamleden: Nicole Van Dierendonck – Jeslyn Van Dierendonck – Jaydie Van Dierendonck – Abby Van Dierendonck – Danielle Bouwers – Sophia Bouwers – Ed Hageman – Trees van Westerop – Jeanne Kierkels – Monique Rutten – Maria Geiger – Desiree Lonissen – Marjo Spiertz – Betsy Scholz – Livia Scholz – Djesmay Scholz – Bianca v.d. Bolt – Lincy v.d. Bolt – Sander Haselier – Riekie Scholz – Youri Scholz – Lies Hartman

Waarom lopen wij mee
De kraanvogel komt jou laten zien: ook al heb je geen vaste grond onder je voeten en heb je geen idee waar de toekomst naartoe gaat, je mag vertrouwen hebben. De kraanvogel geeft  kracht en veerkracht en wordt in Japan gezien als een symbool van hoop in moeilijke tijden.

In het bijzonder voor ’t Anneke:“Zie het leven als een dans. Een die jij creëert, volgens jouw ritme. En dan mag je gewoon lekker uit de maat dansen als dat voor jou goed voelt

Donatie tot nu toe € 791,-

Delphinium

Teamleden: Loraine Reulings – Monica Speck – Kim Cichorek – Lyon Lutgens – Chantal Vincken – Judith Weijers – Petra Kroonen – Nicole Nacken – Debbie Das – Nancy Daniëls – Petra Egges – Ellen Merx – Ans Knops – Jenny Wetzels – Anita Erens – Miep Braad – Marian Peuger – Albert Peters – Marieke Hazen – Fieke Verhaeg – Petra Leer-Kool – Claudia Kaczorows – Nadine Oroszi – Britta – Annet Douven-Braad – Mariëll Braad

Waarom lopen wij mee

Wij, hebben als mensen van Delphinium (kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie en/of een somatische aandoening) het hart op juiste plaats voor onze bewoners, maar zeer zeker ook voor dit goede doel!
Wij willen door middel van een kienavond, leuke acties en een leuke kraam (met spulletjes gemaakt door onze bewoners) geld inzamelen voor de wetenschap om te strijden tegen deze ziekte.
Iedereen kent wel iemand die helaas met de ziekte kanker te maken heeft/‘gehad’.
Wij, als Delphinium willen samen met onze collega’s, vrijwilligers en bewoners ons hard voor maken voor dit mooie doel.
We willen laten zien dat we er samen voor staan!!

Samen staan we sterk!

Donatie tot nu toe € 2812,-

Denise Peeters

Teamleden: Denise Peeters – Tom Verhovens – Fenna Boekel – Anne – Luuk – Brenda Peeters

Waarom lopen wij mee
????

Donatie tot nu toe € 60,-

Don’t stop me now

Teamleden: Claudia Hoekstra – Suzan van Tiel – Ingrid Bruinsma – Laura van Neer – Suzanne Daemen – Tiny Rutten – Veja Widdershoven

Waarom lopen wij mee
Wij zijn een groep vrolijke, enthousiaste, gemotiveerde, sportieve dames waarbij elk zijn eigen beweegreden heeft om mee te doen:
Claudia, Laura en Suzanne hebben aan den lijve ondervonden wat het is om met deze ziekte geconfronteerd te worden.
Tiny heeft het zoals velen van ons van dichtbij meegemaakt,
Veja ziet als PhD zeer zeker ook het belang van wetenschappelijk onderzoek in en Ingrid en Suzan hebben vanuit hun werk als oncologie fysiotherapeut dagelijks met oncologie patiënten te maken en weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er verder onderzoek verricht kan worden.

Samen willen we ons hiervoor inzetten en op deze manier iets kunnen betekenen voor een ander, want het leven is veel te mooi om het zomaar voorbij te laten gaan. Vandaar ons motto:

Don’t stop me now!

Donatie tot nu toe € 1650,-

Encore

Teamleden: Matty Weijenberg – Colinda Simons – Martijn Bours – Eline van Roekel – Simone Eussen – Eveline Smeets – Jolanda Nelissen – Nicole Wijckmans – Daniëlle Holthuijsen – Koen Frenken – Marvin Chong – Nadira Querido – Kim Reynders – Christel Gielen – Ineke Griede

Waarom lopen wij mee
“Wij zijn de onderzoekers van de EnCoRe-studie, een van de goede doelen gesteund door deze loop, en wij lopen mee, omdat dit soort initiatieven ontzettend belangrijk zijn voor kankeronderzoek.”

Donatie tot nu toe € 280-

Forster vitaliteits centrum

Teamleden: Marlies Forster – René Jansen – Ilona Jansen – Yvonne Huntjens – Astrid Lommen – Antoinette Cobben

Waarom lopen wij mee
Zoals zovelen hebben ook wij alsook veel van onze lieve leden direct of indirect met kanker te maken. Op een sportieve manier hebben we een mooi sponsor bedrag bij elkaar gesport. Onderzoek waar geld voor nodig is zorgt voor hoop en hopelijk uiteindelijk genezing.

Donatie tot nu toe € 1420,-

Impuls

Teamleden: Sandra Spelthan

Waarom lopen wij mee
????

Donatie tot nu toe € 39,-

Love & Hope

Teamleden: Tiny Kerckhoffs – Sabine Kisters – Paul Kisters – Rachel Kisters – Colin Kisters – Gabryella Lenglet – Babs van Wageningen – Sandra Wierts – Peggy Dautzenberg – Ron Adams – Carin Adams-Zasada – Bas Hellebrand – Senna Hellebrand – Enzo Hellebrand – Diane Hellebrand – Mustafa Elaouad – Amin Elaouad – Nasim Elaouad – Jaimy Kisters – Roel Hellebrand – Patrice Geurts – Roger Colberts – Marco Biermans – Maria Kisters – Bente Muijs – Silvia van Rijn – Joyce van Elteren – Kevin Colberts – Miriam – Jos – Wout Strik – Joyce Opperhausen – Joost Kisters – Fred Dijk – John-boy – Nical – Dylano – Emmy – Britt Kisters – E. Meijers

Waarom lopen wij mee:

We zijn een team van familie & vrienden die zich samen inzetten voor een goed doel. Iedereen heeft daarbij een eigen taak, groot of klein samen maken we het waar om ieder jaar weer een hoop geld bij elkaar te sprokkelen en zo een goed doel te steunen. In ons team is er veel aandacht en ruimte voor kinderen en jongeren. Het is belangrijk dat deze doelgroep betrokken zijn bij onze maatschappij en dat ze zien dat je met tijd en moeite het verschil kunt maken.
Onze lijfspreuk is: “Als je iets kunt doen, waarom zou je het dan niet voor een ander doen”
De afgelopen 8 jaar steunden we met ons team verschillende goede doelen.
2013-2014 Samenloop voor hoop in Maastricht
2014-2015 Samenloop voor hoop Landgraaf
2015-2016 Kika
2016-2017 Samenloop voor hoop Landgraaf
2017-2018 AZM kinderafdeling Maastricht
2018-2019 Samenloop voor hoop Landgraaf
2019-2020 Dierenvoedselbank
2020 tot aug samenloop voor hoop Sittard-Geleen
2020-2021 diverse projecten rondom kanker en watersnoodramp
2021- 2022 Actie voor Hoop Geleen
2022-2023 WalktosurVieve Ginkgoparkstad

Donatie tot nu toe € 3495-

Meander

Teamleden: ??

Waarom lopen wij mee
????

Donatie tot nu toe € 283,-

NS

Teamleden: Ad Groothedde – Ineke Willemsen – Ria van den Heuvel – Bob Noordenbos – Lia van de Bor – Diana van den Enden – Sandra Hermans – Debbie Ederveen – Rob Vermeesch – Heinz Siegl – Chantal Siegl-Coenen – Lei Ackermans – Hubert Limbourg – Marcel Lemmens – L. Weijenberg – Anja Thijsen – Sandra van Engelen

Een team van enthousiaste collega’s, binnen de NS in het zuiden des lands, neemt ook dit jaar weer deel aan deze wandelestafette, om het wetenschappelijk onderzoek naar kanker te ondersteunen. Onze drive is om geld in te zamelen om dit mogelijk te blijven houden. Maar onze drive is ook om anderen die geconfronteerd worden met kanker, te laten zien dat zij er niet alleen voor staan.

Met onze deelname willen de NS collega’s hun eigen collega’s, en hun dierbaren, een steun in de rug geven onder het motto; “JULLIE ZIJN NIET ALLEEN, WE STRIJDEN SAMEN VOORT!” Doe met ons mee!!

Donatie tot nu toe € 1964,-

Ons Kerkrade

Teamleden: J.Roland – H.Vleugels – N.Krasovec – M.Struver – J.Rosema – T.Moonen – M.Boukar –
T.Vroomen – H.v.d.Kandelaar – R.Vleugels – C.Kortland – J.Maassen

Waarom lopen wij mee
Wat is de drijfveer van de groep Ons Kerkrade.
In onze fractie missen wij onze collega Pascal maar ook Gemeenteraadslid Angelique.
Velen hebben een rugzakje door deze vreselijke ziekte zowel in hun familie als ook bij vrienden en bekenden.

Deze gemotiveerde groep die reeds enkele keren bij Samen Loop voor Hoop hun inzet toonde, wil ook nu bij “WalktosurVieve” hun steentje bijdragen.

Donatie tot nu toe € 705,-

PositIvo

Teamleden: Wendy Langenhuizen – Fabiënne Langenhuizen – Julian Langenhuizen – Frans Turksma – Helga Balendonck – Lotty Grossegger – Helmut Grossegger – Daisy Bechholz – Roos Hopma – John Hubben – Lilian Lejeune-Hubben – Gerda Langenhuizen – Wim Langenhuizen – Roy Langenhuizen – Remo Knops – Pierre Knops – Bram Bus – Mees Bus – Tijn Bus – Margie Kremers – Nadine Ernst – Saskia Dautzenberg – Marianne Verschuur – Anja van Wersch – Siem Phijl – Dorien Phijl – Sandy Langenhuizen – Ramadan Nasr – Noura Nasr – Sama Nasr

Waarom lopen wij mee

De naam Team PositIvo is ontstaan door de ongelooflijke positiviteit die onze Kanjer Ivo tijdens zijn strijd tegen kanker heeft laten zien. ‘Leef je mooiste Leven’ was zijn spreuk. Vele mensen heeft hij dan ook versteld laten staan. Dapper is hij de strijd tegen uitgezaaide longkanker aangegaan. Helaas heeft Ivo, papa van Fabiënne en Julian, deze strijd op 31 mei 2021 op 42-jarige leeftijd verloren. 

Samen met ons gezin, familie en vrienden willen wij Ivo levend houden en op 10 en 11 Juli samen de ‘WalktoSurVIEve’ lopen. Op deze manier willen wij een steentje bijdragen aan dit mooie doel. We gunnen iedereen een onbezorgde en vooral gezonde toekomst. Helaas weten wij dat dit niet vanzelfsprekend is. 

Donatie tot nu toe € 853,-

Sister Act

Teamleden: Anke Gubbels – Isolde Kroezen – Isobel Kroezen

Waarom lopen wij mee
Wij zijn 2 zussen, Anke en Isolde, en lopen mee als het ‘team’ Sister Act. Helaas hebben wij al veel familieleden en vrienden verloren aan deze vreselijke ziekte . Vandaar wij ons willen inzetten voor dit goede doel.

Donatie tot nu toe € 375,-

Theelen

Teamleden: Ans Schormans – Miriam Jacops – Martin Jacops – Karin van den Hoff-LindelaufBerdine – MarcelJos Crijns – Annie Reinartz – Pim Theelen – Kees Theelen – Herman Raadschelders – Sandra Raadschelders – Margo Puts – Bert Puts – Hanneke Theelen – Jim Theelen – Jos van den Bergh – Marlies van den Bergh – Ine Schiffelers – Harry Schiffelers – Yolanda Jansen – Esther Donners – Erik Molnar – Esther Donners – John Donners – Marlies Schormans – Jim Schormans – Julia Schormans – Lieve Schormans – Joyce Claassen-Vreuls – Pieter Theelen – Melanie Seerden – Anna Theelen – Sophie Theelen

Waarom lopen wij mee:

Helaas kent eenieder wel iemand in zijn naaste omgeving die kanker heeft, of heeft gehad.
Er is nog steeds veel onderzoek nodig om deze ziekte te kunnen bestrijden.
We willen graag een steentje bijdragen en zamelen geld in.
Wij hebben tijdens het evenement enkele stands met prachtige zelfgemaakte spulletjes en een tombola met mooie prijzen.

Breng op 10 en 11 juni een bezoek aan onze kraam.

Donatie tot nu toe € 7500,-

Toon Hermans Huis Parkstad

Teamleden: Kitty Vervuurt – Armand Winthagen – Sarah-Faye Lombré – Jos Coumans – Igna Kluijtmans – J. Bruintjes – Vivivan Valize-Nieraeth – José Franken-Weerts – Henk Pelzer – Odie van Neer – Ad van Neer – Hans Heuts – Nellie Vonken – Elke Vievermans – Roelof Schonewille – Silvia Schonewille – Jetty Defesche – Anke Defesche

Waarom lopen wij mee
Alle medewerkers van Toon Hermans Huis Parkstad weten als geen ander hoe groot de impact is van kanker. Niet alleen als je zelf ziek bent, maar ook als iemand die jou dierbaar is ziek wordt. Onze vrijwilligers spreken dagelijks mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken om weer de veerkracht en moed te hebben om door te gaan. Daar helpen wij graag bij.

En om dat te onderstrepen én om een steentje bij te dragen aan dit prachtige evenement, loopt Toon Hermans Huis Parkstad natuurlijk met een team mee bij de WalktosurVIEve!

Kom op 10 en 11 juni gerust eens kijken bij ons kraampje.

Donatie tot nu toe € 906,-

Voorwaarts Mars

Teamleden: Petra Brudnitzki – Tonie Haarbosch – Frank Kramer – Guido Lonij

Waarom lopen wij mee
Het Koninklijk Harmonieorkest Kerkrade wil naast haar muzikale bijdrage aan dit evenement, met de deelname van deze delegatie dit goede doel steunen.

Wij voelen ons als vereniging maatschappelijk betrokken en daar waar dit voor ons mogelijk is, ondersteunen wij graag dergelijke initiatieven.

Donatie tot nu toe € 320,-

Walk for hope

Teamleden: Lynn – Tom – Kay – Zoé – Darian – Chantal – Irma Kelderman – Keali Kelderman

Waarom lopen wij mee
????

Donatie tot nu toe € 1453,-

YVIL

Teamleden: Ilona Nellissen – Malou Nellissen – Boy Nellissen – Peter Bosscher – Brigitte Bosscher – Michelle Büschgens – Gerda Krewinkel – Yvonne Lauvenberg – Miriam – Ans Creutzer – Patty Kalisz – Rachel Kalisz – Anjo Lauvenberg – Joyce Defesche – Roger Scheeren – Dajo Scheeren – Dioeki Scheeren – Ria Collard – Wim Collard – Lisette Timmermans – Marijs Krahmer – Christine de Graaf -Marleen Schutt – Sandre van de Poel – Celine Bodelier – Nelly Mingels – Francien van Nunen – Anita Hollander – Hans Besse – Marloes Besse – Peter Ritterbeks – Esmi Ritterbeks – Elissa Ritterbeks – Harald Simons – Paula Simons – Kevin Jonkers – Ruben Gies – Monika Heidemans

Waarom lopen wij mee

Een team van enthousiastelingen bestaande uit medewerkers, klanten, familie, vrienden van YVIL.
In 2019 werd ons team direkt getroffen door de vreselijke ziekte kanker. Samen hebben wij heel veel kracht gehaald uit de samenloop voor hoop in 2019, waar wij aan deelgenomen hebben. Het voelde als een warme deken.
Door ook dit jaar deel te nemen aan de WalktosurVIEve, willen ook wij een steentje bijdrage voor het vele geld dat nodig is voor het onderzoek naar en de gevolgen van kanker.

Donatie tot nu toe € 1428,-