je voert het opbouwen en afbreken van de cateringlocatie uit tijdens de WalktosurVIEve
je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het serveren van hapjes en drankjes tijdens het evenement, het verzorgen van de bar, dat alles netjes uitziet en dat de gasten niets tekortkomen
je voert het opbouwen en afbreken van de cateringlocatie uit en zorgt voor een schone en opgeruimde cateringlocatie
Wat breng je mee:
aantoonbare achtergrond en affiniteit met horeca
je bent inhoudelijk op de hoogte van de hygiënecode (HACCP) en weet hiernaar te handelen
je bent in het bezit van het diploma “Sociale Hygiëne”
commerciële- en communicatieve vaardigheden
regionaal netwerk
je bent representatief, klantvriendelijk en je hebt oog voor detail
je bent pro-actief, een teamplayer en je hebt een goed organisatievermogen
goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
kennis van moderne media
Wat bieden wij:
de mogelijkheid om waardevolle kennis en werkervaring op te doen
voldoening door wezenlijk iets voor anderen te betekenen
Heb je interesse, neem dan vrijblijvend kontakt op via: